Fredag 6 mars...lögner vänner styrka svaghet...

Jag vet att det är friidrotts EM just nu, men tyvärr inga svenskar på G....-jo föresten Mattias sprang nyss och vann hans försökheat..
Johan såg jag i morse och han vann lekande lätt sitt försöksheat=)

Annars händer det väl inte så mycket just nu. Allt är klart för valpningen vilket jag hoppas kommer att gå bra, jag hoppas att det sätter i gång under helgen nån gång..I bland så vill man berätta så mycket, men man är väl lite feg med skrivna ord för en del folk är så otroligt korkade och väljer att läsa på ett sätt och ha en egen tolkning så vissa saker blir bäst sagt än nedskrivet så dessa tankar behåller jag för mig själv - fast jag kokar när jag tänker på det....

Jag vill ändå rikta ett MEGA TACK till vännen som jag prata med i går kväll!!!! Såna vänner är man stolt över att ha, du vet vem du är...=) Ärlighet varar längst...

Prata med annan vän i dag, jag har väl aldrig sagt så många herregud och jävlar och jösses någon gång på så kort tid=) Jag beundrar henne för vad hon och en tjej till ska göra, det kommer inte att bli lätt!!!! Jag kommer att tänka på er hela lördan=) så hoppas jag mannnen din tar hand "om det andra"  Det har varit så mycket lögner och nu har dessa fått nog, så nu bygger de upp en styrka till i morgon. Tyvärr så har ju min vän alltid varit "svag" för sina vänner men nu äntligen ska hon säga i från, strongt tycker jag - på tiden att du tänker på dig själv!!! KRAM

Ska försöka knäppa lite foton nu under helgen på vofsen...
Michaela kom hem i dag och var mäkta stolt. (alla barnen i skolan får sk veckobrev) och på veckans brev så var Michaela med- hon hade fått ros för att hon vid varje skidpass under veckan hjälpt fröken med "lillettorna" att få av och på med skidutrustningarna varje rast=) ...och inte nog med det, honåkte nästlängst av alla i skolan det var bara en kille som åkt skidor längre än henne under "skidveckan"!!!!!!!!! Michaela har åkt 4 mil, mammas duktiga tjej Jag är så stolt över dig!!!!

Nu har jag inget mer att skvallra om...

Solong
Happy Catrin


peace.......

UTMANAD......

Jag har blivit utmanad av Frk Marie på Houdinis 


Regler:

Det här är svårare än du tror!

- Kopiera detta till din blogg, utmana 5 personer och berätta det för dom.

- Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn!

- Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord!

- Om personen som utmanade dig har ett namn som börjar med samma ord som ditt får du inte ge samma svar som han/hon gjort.

- Du får heller inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar!

Lycka till!

1. Vad heter du? Catrin 

2. Ett ord på fyra bokstäver: Cubb

3. Flicknamn: Cajsa

4. Pojknamn: Christian

5. Yrke : CNC-operatör

6. Färg: Cerise

7. Klädesplagg:Cardigan

8. Mat: Currykyckling

9. Sak i badrummet:Cornina fotbad 

10. Plats/stad:  Cannes

11. En orsak att vara sen:Croisant-ätande

12. Något man skriker: .... citronjävel

13. Film:  camp rock

14. Något man dricker:cider

15. Band: Cold Play

16. Djur:  Chinchilla

17. Gatunamn:  carl gustafs gata

18. Bil:  corvette

19. Sång: crazy frog

20. Aktivitet med mer än en deltagare: curling

Fan va svårt det var!!!


Jag i min tur utmanar:

Lejonkullen 

Bonitaskrypin
hannassida
http://leorag.just.nu/
http://www.freewebs.com/johannesdalskennel/


gröngöling igen=)....

Nej, men en ny avdelning har jag börjat på denna vecka.... Dessa två dagar har bara flygit i väg. I morgon är jag själv i huset med tre avdelningar, så i morgon blir det nog bara akuta insatser man hinner med.

I dag hade vi rond och mellan dessa så blev "min" doktor intervjuad av en journalist ang "vårdhund"... undrar vad han sa ja=) det får jag nog reda på tids nog. Vi har ju tur att vi har en positiv Dr till detta arbetssätt...-Fler såna i Sverige behöver vi, som inte ser psykofarmakan som första hands alternativ=)

Jag tycker att det skulle vara lite som USA (och det ska jag villigt erkänna att det är mkt sällan jag tycker USA gör något bra) nu tänker jag då på försäkringsbolagen  "over there"  och som ni alla vet så måste man nästan ha en försäkring för att ha råd att hamna på sjukhus i USA....

Försäkringsbolagen kräver att man har vårdhund tom med på HIA - för att det snabbar på tillfrisknandet så avsevärt, och ni kan ju bara ana vad försäkringsbolagen tjänar på detta , detta tycker jag e stort!!

Jag drömmer om den dan när man får se diplomerade vårdhundar på svenska sjukhus....- jag kunde se effekterna av detta i mitt huvud som i en dröm redan första dagen som jag var på föreläsning om vad vårdhund var innan jag ens började utbildningen=)..........

Nu ska jag bara jobba 2 dagar till, sen går jag på "mammaledighet"  ett tag...=) Jag längtar tills Tindra behagar få ut sina små guldklimpar.....och att de är friska och pigga.... Som ni märkt så är jag ganska dålig på att uppdatera bloggen nu för tiden, så nästa gång kanske jag ligger i valplådan och uppdaterar=)

Sist men inte minst: så vill jag be alla om ursäkt som mailat/messat eller ringt och jag ej besvarat, men det har varit så fullt upp ett tag.

En liten skön dag hade jag i söndags, då hade vi upplandsträff och det var ett tag sen jag var med... och det är ju så himla kul varje gång man e med.. denna gång så var det   "valpar" från alla tre olika kombinationerna från pappa Santos på plats så det var ju ännu roligare=)  Nästa gång är det femkamp...- då jävlar så ska vi ta hem det igen=)...ska bli kul o se vad vårt lokalombud hittar på för tricks, hon brukar liksom vara lite finurlig på detta....

Nepp, nu är det bygglov, så nu drar jag=)

Hej hopp
Solong
Happy Catrin

gjorde ett litet test på FB i går ang vad  mitt namn skulle bli på japanska=) kan ni gissa vad det blev....Happy så klart (Sashiko)... helt otroligt=)


RSS 2.0